Krásné vánoce!

Dobré vánoční ráno všem, někteří z vás asi dostanou infarkt až jim po čtyřměsíční vyprahlosti našeho blogu cinkne v mailu článek, ale je to pravda, pořád žijeme a pořád stavíme. Ačkoliv jak už sám obrázek napovídá, stavíme zevnitř. Za posledních několik měsíců se událo strašně moc. Skončil jsem v práci, hledal novou, na stavbě skoro i spal abychom splnili plánovaný termín nastěhování a povedlo se, 2.11.2019 jsme úspěšně obydleli náš vysněný dům. Sice trochu tímto článkem přeskočím ale mám v plánu do začátku druhého týdne v lednu, kdy nastupuji do nové práce, napsat co nejvíce zameškaných článků a dostat vás tak do obrazu co a jak u nás probíhalo. V mezičase mi někteří z vás psali s různými dotazy a samozřejmě dotazy zda budeme ještě články psát, budeme, ale jistě pochopíte že jsem na to v překotné době dokončovací nenašel ani minutu. Každopádně vás naše čtenáře máme rádi a nechceme o tak skvělou sebranku přijít. Proto články budou!

Alespoň stručně co se tedy za dobu naší neaktivity událo. Od lití anhydritu, což je poslední stavební článek, se u nás dělaly stříkané sádrové omítky, sádrokartony, fasáda, venkovní komín, žaluziové boxy, výkopy pro betonové nádrže a ČOV, betonáž desky pro ČOV, usazení betonových nádrží, usazení ČOV, napojení přepadu do obecní dešťové kanalizace, napojení splaškové kanalizace do ČOV, sestavení podzemního vedení svodů dešťovky ze střech do nádrže, nopová fólie kolem domu, plovoucí podlaha QuickStep Impressive, podlahové lišty, kuchyň, dlažba v domě (zku…ná naším skvělým obkladačem), zahrnutí výkopů kolem domu, založení zděného plotu před domem, dodělávání dlažby a dělání koupelny v přízemí novým moc šikovným obkladačem, navežení betonové drtě jako základ pro vjezd a parkovací plochu, a tak dále…, no budu mít co dělat tohle všechno sepsat ale budu se snažit. Jak vidíte čeká vás hodně zajímavých a někdy i trochu dobrodružných článků.

Abych to ale v tento sváteční den už neprotahoval. Jsem rád že jste byli s námi celý rok 2019 a za vaše návštěvy, komentáře a emaily vám moc děkuji. Za celou rodinu Doubkovic mi dovolte vám popřát krásné vánoce, bohatého ježíška a v neposlední řadě samozřejmě hodně štěstí a úspěchů v novém roce s dvěma dvacítkama.