VIDEO: Logistický majstrštyk

Trochu jsme se odmlčeli ale to je tím, že se toho buď moc nedělo, nebo se toho dělo tolik že se nestíhalo něco napsat. Už ale musím, jinak bych nabral skluz protože stavba se rozjela do plných obrátek. Začínám chápat proč management staveb je vcelku draze placená část výstavby. Je to ale skvělé místo kde se dá ušetřit a lze si to dokonce udělat lépe. Vesměs to obnáší posílání poptávek a řešení dodávek. Popřípadě rovnou nakupování materiálu ve správnou chvíli a doručování ho na stavbu. Chtěl bych se s vámi podělit formou videa o jeden z logisticky velmi podařených dnů.

Celkem jsme za tento den odbavili 3 záležitosti, složení druhého kamionu od Vapisu, převoz boudy z bodu A do bodu B v rámci obce a složení stropu od Heluzu (tohle považuji za největší úspěch).

To by se celkem samo o sobě zdálo jako pohoda. Jenže ono to obnáší dost telefonátů, koordinace kamionů a nakladače a tak celkově spoustu srandy kolem. Největší úspěch byl strop od Heluzu. Napřed to vypadalo že máme problém a velký, dodací lhůty se zrovna zvýšily na 6-8týdnů a my strop neměli stále objednaný. Podařil se však zázrak na počkání a do druhého dne se skládal strop na našem pozemku. Heluzu patří velký dík za velmi agilní přístup a rychlé dodání. Nedovedu si ani představit že nám stavba stojí na 2 měsíce kvůli absenci materiálu na strop.

Nyní si už užijte pěkné video ze skládání materiálu a převozu boudy.