Projekt a ohláška

Už je to zase nějaký ten pátek co jsem napsal poslední článek a odmlčel se. Né že bych snad nechtěl psát, nebylo ale moc o čem. Od posledního článku se totiž zas tak moc nedělo. Snad kromě obeslání milionu dodavatelů s žádostí o cenové nabídky. Podařilo se však pomalu ale jistě doladit projekt téměř k dokonalosti. Proč jen téměř? Hlavně asi proto, že nikdy nejde odchytit úplně vše ve fázi plánování a také proto že nás tlačí čas. Řemeslníkům se plní kalendáře a tak abychom vůbec tento rok mohli stavět.

Krátce tedy k projektu, ten je ve fázi hotovson a po náležitém anonymizování vám jej dávám k náhledu, tedy pouze náhled výkresové části. Součástí je ještě samozřejmě vcelku rozsáhlá textová část ale to bych se uanonymizoval k smrti a to bych nerad takže textová část není a nebude.

No a protože jsme projekt odladili tak ten už od 28.3.2018 leží na stavebním úřadě. Doufám že to úřad sfoukne na první dobrou a budeme moci začít stavět. Už máme domluvené z doporučení šikovné zedníky a firmu na výkopové práce. Když se zadaří v půlce května začínáme!