Předsazená montáž oken – ŽIVĚ

Právě jsem dostal výborné zprávy a to, že již nejspíš příští týden nebo začátkem týdne přespříštího začne montáž našich oken. Jak jsem již zmínil v jednom z předchozích článků, domluvil jsem pro vás s dodavatelem našich oken možnost se montáže na naší stavbě zúčastnit na živo. Můžete se jen ze zvědavosti podívat jak to probíhá a nebo se i našeho dodavatele zeptat na detaily ohledně montáže, proč a jak se co dělá. Stejně tak můžete prodiskutovat vlastní záměr a požádat o cenovou nabídku.

Zatím mám z vašich řad dva zájemce a budu moc rád za další. Pokud se chcete zúčastnit pošlete nám email na adresu info@doubkovi.cz, zpět vám zašlu informace o konkrétním termínu, hned jak mi bude znám. Stejně tak pošlu přesné místo stavby – vesnice poblíž hradu Hazmburku. Do emailu prosím napište své celé jméno, telefonní číslo a bydliště (alespoň město), tyto informace jsou pouze pro mé účely, chci mít přehled o tom, koho na stavbu zvu a nebudu je předávat našemu dodavateli oken, to můžete udělat na místě vy sami. Montáž bude probíhat přinejmenším čtyři dny, takže pokud by se vás sešlo opravdu velké množství, udělali bychom dva návštěvní dny.

No a co bude tedy k vidění? Montáž plast-hliníkových oken značky Internorm, model KF500 v předsazené montáži na kompozitní kotvy. Uvidíte montáž oken fixních, otevíravých, balkonových dveří, rohového okna, HS portálu a vchodových dveří s elektromotorickým zámkem a čtečkou otisku prstů. Tedy vlastně vše, z čeho můžete vybírat i pro své domy. Věřím, že pro vás bude akce zajímavá a proto jsem se rozhodl jí uspořádat. Okna jsou obvykle největší a současně nejdražší zakázkou na celém domě a zvláště pak pokud jde o dům pasivní a tak není od věci mít možnost se podívat na to jak celá akce probíhá a to vše na nečisto 😉 a pak se rozhodnout jakou cestou půjdete.